Ταυτότητα εταιρίας

Η T.S. SECURITY ιδρύθηκε το έτος 1995 στην Καλαμάτα από τον ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ με αρχικό Διακριτικό τίτλο TRUST SECURITYκαι με σκοπό την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, πυρανίχνευσης, κλειστών κυκλωμάτων CCTV, φυλάξεων κ.τ.λ.

Το έτος 2007 αποκτά διακριτικό τίτλο T/S SECURITY με νομική κατοχύρωση των σημάτων της.

Το έτος 2007 ιδρύει στην Αθήνα υποκατάστημα επί της οδού Θεοφίλου 8 με την παράλληλη ίδρυση και νέας θυγατρικής εταιρείας με την επωνυμία J/S ΤΖΑΝΑΚΗ SECURITY.

Το έτος 2008 ιδρύει και λειτουργεί υποκατάστημα στην Κόρινθο, οδός Άργους 2 Τηλ: 27410-27202.

Το έτος 2009 αποκτά την τελική της Νομική μορφή T/S SECURITY. ΤΖΑΝΑΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Με βάση την οργανωτική της δομή, την ύπαρξη των παραπάνω υποκαταστημάτων και με πλήθος συνεργατών η εταιρεία καλύπτει χωρογραφικά όλο σχεδόν τον Ελλαδικό χώρο με την παροχή υπηρεσιών TOTALSECURITY και ιδιαίτερα στην ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και ΚΡΗΤΗ

Με την υπευθυνότητα που την διακρίνει έχει πετύχει να έχει κοντά της στελέχη και προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο και επιλεγμένο με αυστηρά ηθικά και επιχειρησιακά κριτήρια καθώς επίσης πληθώρα συστατικών επιστολών.

Με στελεχωμένο το Διοικητικό Προσωπικό, με ικανότατα άτομα και προσωπικό που αποδίδει άριστα στα καθήκοντα του, η εταιρεία διαμόρφωσε και συνεχώς επεκτείνει ένα μεγάλο και αξιόλογο πελατολόγιο, πάντα με απώτερο σκοπό τόσο την ασφάλεια του προσωπικού της, όσο και την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της.